RSS to LinkedIn auto post

  • Problem
  • Updated 10 months ago
In the past few weeks, some of our automatic posts from our RSS feed to Linkedin (via Hootsuite) have not pulled through the title, image, and description, but just the ow.ly link. Yesterday's automatic post (constructive criticism) looks fine, but the three before that don't. The top post right now (employment law) was posted on LI manually.

Here's our LI page:
http://www.linkedin.com/company/29093...

The website is http://jdcareersoutthere.com.

We're curious of what happened with these three posts and whether we can avoid this problem in the future.

Thanks!
Photo of JD CareersJC

JD Careers

  • 104 Points 100_badge_2x_thumb

Posted 1 year ago

  • 4
Photo of Tarik Ganibegovic

Tarik Ganibegovic, Official Rep

  • 20,000 Points 20k_badge_2x_thumb
Hello there,

Thanks for your patience in reaching out to us; We have experienced some RSS troubles recently which may have caused this, where our Dev's have since worked to amend these troubles. Moving forward, you should continue to see your feeds properly, but please do bare with us as we work to fully amend all RSS troubles.

Thanks for your cooperation and understanding.

Tarik | @HootSuite_Help | HootSuite Help Desk - http://ow.ly/dBnBz
Photo of UnniU

Unni

  • 60 Points
Hello we have set up a feed to post on our linkedin profile. however no posts are coming through. Is there a problem with rss feeds posting to a linkedin profile?
Photo of Nicky DiamondND

Nicky Diamond

  • 60 Points
Can we please get an update on this, it has been 4 months now since my hootsuite Rss feed worked. Will it ever work again?
Photo of georgiaG

georgia

  • 62 Points
We're experiencing the same problem: For some reason our scheuduled posts to Linekedin are no longer pulling images through. Is there an explanation, or something we can do to rectify this?

Please see below for examples of this on our client's page http://linkd.in/Q75adj


Many thanks
Photo of DanielleD

Danielle

  • 80 Points 75_badge_2x_thumb
I see a lot of images on the client's page. Did you manage to fix the problem?
If so, could you please share your solution?
I'm having this same issue!  I was very disappointed to visit our LinkedIn page and see that we have ZERO images...only text and links.  Why do thumbnails not appear in LinkedIn but they do in other social media pages?